Recensies

Karel de Meersman

Een unieke ervaring! 😍 Wat hebben wij spijt dat we enkel dit laten doen hebben bij ons tweede kindje... Prachtige foto’s, prachtig resultaat! Ik zou het iedereen aanraden om dit te doen! 🤩🥰 Een top dame ook die met iedereen en alles rekening houdt en respect heeft voor ieders keuze.

Ellen Vanhercke

Prachtige foto's! Een aanrader! 😘

Mattias Van den Abeele

Hoewel het niet evident is om een boorling en een puberende kleuter te fotograferen, is Justine hier met klem in geslaagd. Ze is de rust zelve en neemt haar tijd om de juiste foto's te nemen. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat de ideale omstandigheden ontstaan voor de, naar mijn mening, meer dan geslaagde foto's. Ik keer tevreden terug, en mijn vrouw deelt zeker die mening.

Ysabel Hemmerechts

Justine heeft mijn bevalling gefotografeerd! Ik wou een unieke herinnering aan mijn bevalling en dit is het ook! Ze stelt je zo op je gemak, rustige persoon, heel aangenaam om tijdens de bevalling Justine aan je zijde te hebben! Van het fotograferen zelf merk je niets tijdens de bevalling maar wat een resultaat achteraf! Zo prachtig! Wat een geweldige herinnering om nooit te vergeten en dankzij deze foto’s blijft de herinnering ook levendig! Zou het zo opnieuw doen bij mijn volgende bevalling!

Amel Benoot

Wij hadden het volledige pakket genomen met de zwangerschapsshoot, bevallingsshoot en newbornshoot en zouden het zo opnieuw doen! Het was een fantastische ervaring waarbij we veel ondersteund werden en alle tijd kregen om op ons gemak te zijn. Tevens tijdens de bevalling heb ik weinig tot niets gemerkt van de foto’s die genomen werden en ook die zijn keer op keer uit de perfecte hoek getrokken zodat alles op beeld staat, maar toch nog discreet is. Niets voelde geforceerd en ze weet van aanpakken! Een professionele, zorgzame en vriendelijke vrouw.

Ellen Braeckman

Justine is een super lieve dame die je helemaal op je gemak kan stellen met haar eigen ervaring als mama. Naast haar rustgevend gevoel is ze ook een top fotografe die volledig kan verdwijnen in de kamer. Ze ziet de mooie momenten en weet wanneer en hoe ze foto’s moet nemen. Ze is heel respectvol en vraagt ook om aan te geven wat kan voor jezelf en je partner en wat niet. Voor ons was het een eerste bevalling en ook een keizersnede.

Als partner moet je dan even buiten wachten tijdens de epidurale, wat ook een spannend moment is. Dan is het altijd fijn om even op je gemak gesteld te worden door een zachte stem. En dan hebben we nog niet gesproken over de resultaten van de fotoshoot, want wat zijn die herinneringen prachtig!

Kortom, Justine is de geknipte persoon om jullie mooie moment vast te leggen met haar talent als fotografe. Wij zijn alvast in de wolken!

Robin Degraeve

Super tevreden! Enorm vriendelijk en zeer aangenaam. Zeker een aanrader!!

Meer recensies lezen?
Bekijk mijn facebook pagina.
Let's go social!
Interesse?
Contacteer me.
Let's meet up!